fannyaupair.blogg.se

Conroe

Godmorgon!
 
Klockan är halv 9 här, så ska strax göra mig iordning och åka in och träffa alla andra aupairer på Cheesecake factory. Ska bli så roligt! :)
Igår så var vi iallafall och fixade en telefon och telefonkort till mig, och efter det var jag och min hostmamma och gjorde manikyr och pedikyr. helt underbart! Nu känns naglarna så himla fräscha, plus att man dessutom satt i en massagestol under tiden. Vart som en ny människa! :) Lovely!
 
Efter det kom min Are director hit, och pratade massor om körkortet, familjen och olika kurser som jag kan läsa. Var himla skönt att få träffa henne! :) Efter det så åkte vi till min hostmammas föräldrar och åt middag. Dom bodde ute på landet, sådär som jag tänker Texas i huvudet. Kossor, rancher och massor av djur. Himla kul att se! Dom hade tre hundar som jag såklart vart helt kär i! Jätte gulliga föräldrar som var riktigt roliga. Välkomnade mig i familjen direkt :) Hade en jätte trevlig kväll, vi grillade hamburgare och åt glass och brownie till efterrätt. Herrejesus så gott! 
 
Nu ska jag ta och göra mig iordning!
Kram ♥