fannyaupair.blogg.se

Pride 2015

Hade en helt fantastisk dag igår! I och med att det är lagligt att gifta sig samkönat i VARJE stat nu, så antog vi att det skulle bli en jäkla fest i Houston på lördagen, då pride festivalen skulle vara. Nog hade vi förväntningar, men det här var över förväntan! 
Huur mycket folk som helst, musik så långt öronen kunde nå, alla sprang runt och var hur glada som helst och solen stekte. Vi gick in i festival området som höll till i Downtown, dom hade ställt upp massor av tält och festiligheter runt fontänen och poolen som finns där. Alla var i, badade, sprang, lekte och dansade till alla olika artister som höll till på scen. Det var en sån häftig upplevelse! Mitt i downtown Houston står tusentals människor och badar, det var liksom helt galet. 
Paraden började senare på kvällen, och det  var nog mer än galet. Nog vet jag att amerikaner gör allt lite större - speciellt i Texas! Men det var alltså en parad på 3,5 timme där det var allt från orkestrar, kostymer, nakna människor och brandmän. Det var jätte kul att se.
Vi avslutade kvällen med att stanna på Russos och köpa hem lite mat. Satt i sängen, åt gott och kikade på pretty little liars. 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Alltid vissa som ska tycka annat..
 
Annars i helgen så i Fredags, var det planerat att gå på bio. Vi hann dock endast med middagen innan. Vi hade bestämt oss för att åka till Star Pizza då jag älskar deras sallader! (kan inte säga det för många gånger) 
Så dum som vi är, så parkerar vi på 59 diner (på andra sidan vägen) då det var fullt på Star Pizza. Kommer sedan ut från restaurangen när vi är klara, och bilen är borta! 
Michelle bara:"Fanny, where is the car?" 
- "It's over there.... behind the other car, you parked behind that car.." 
- "No, i didn't" 
 
Så, så var det. Den var borta! Den hade alltså blivit towad. Vilket betyder att när du parkerar någonstans du inte får, så kommer dom och tar bilen och du får åka till något getto och hämta upp bilen, men också betala 300 dollar! Vi hade "tur i oturen" och dom hade inte hunnit med bilen dit, så dom kom tillbaka med den. Men vi fick ändå betala 200 dollar. Var ju inte sjukt kul, dyr parkering må jag säga. Det läskiga är ju att vi alltid gör så, eftersom det är så få parkeringar på Star Pizza så går vi bara över istället. Har aldrig tänkt på att det är förbjudet, så är väl ändå glad att man klarat sig alla andra gånger. 
Men så, bion vart inställd. Klockan vart för mycket innan vi fick tillbaka bilen, så det vart hemgång istället. Men åtminstone middagen var ju trevlig. 
 
Idag så åkte Michelle hem på morgonen, och jag gick till gymmet. Körde ett härligt Body Attack pass, som var såå kul! Så är helt slut nu. Har precis ätit lunch med familjen och ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen. En ny Johan Falk ska jag se! 
 
Hoppas ni haft en lika bra helg som mig.
Kram på er!