fannyaupair.blogg.se

6 månader

6 månder, halva tiden gjord - halva tiden kvar. Det är läskigt att tänka att jag har varit här halva mitt år redan(!). Tiden har verkligen flugit förbi samtidigt som jag redan är så rik på erfarenheter och upplevelser. Det har hänt så mycket under dessa månader så det är galet. Som jag har utvecklats som person, lärt känna så många fantastiska vänner, kommit så nära mitt värdbarn, upplevt massor av fantastiska resor, klantat till det och gjort misstag lika mycket som jag lärt mig så mycket om mitt liv i Sverige och sett vad som verkligen betyder nått där hemma. 
 
Så mycket som jag lärt mig på dessa månader, har jag nog inte lärt mig åtminstone om mig själv under hela mitt liv. En otrolig utvecklig när man tänker efter! 
Jag har dessutom så mycket att se framemot också. 6 dagar tills älskade syster kommer hit och 34 dagar tills mamma, Anders och min andra älskade syster kommer hit. New orleans, South padre UME festival plus att få visa texas och mitt liv här för min familj. Det är dessutom bara en bråkdel av vad som kommer ske innan jag åker tillbaka till Sverige igen.