fannyaupair.blogg.se

Julen närmar sig

De senaste dagarna har bestått av så mycket mat så ni kan knappt förstå. Kommer vara mätt över hela julen. I söndags fortsätte julfirande hos Alicia (vår area director). Vår grupp samlades hos henne och alla hade tagit med sig en maträtt/efterrätt. Det var massor av mat! Så himla kul att få prova på alla andras måltider  dom har under julen. Det var allt från: chicken teriyaki, sötpotatis, korv, äggstuvning, kyckling lasange och mycket mycket mer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter middagen hade vi julklappsbyte, och jag fick en superfin snöflinga man kan hänga i granen. Konstigt nog så har jag faktiskt en hel del julkänsla nu, trots det varma vädret och ingen snö. Vi hade iallafall en super mysig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte hem sedan och mötte upp Hanna och så gick vi till Celtic och tog en drink. Det var smockat med folk i söndags. Det var sista fotballsmatchen i söndags och alla var super taggade. Vi hade en super rolig kväll.
 
Igår så hade vi en playdate med en svensk aupar Fredrica, super gullig tjej. Barnen lekte och vi bara umgicks och hade det trevligt.
 
 
Efter lunch åkte dom hem, och jag skypade med syster ♥ Efter det kom mormor hit, så då började jag tvätta, städa och packa. Höll på med det hela kvällen sedan. Vid 8 tog jag en break och mötte upp några vänner på starbucks för en kaffe. Skönt att slippa packningen ett tag ;)
 
Nu ska jag göra det sista idag. Sista tvätten är i nu, och nästan allt är packat. Så ska bara iväg till affären och köpa på mig lite nödvändigheter sen är jag klar. Känns helt overkligt, knäpp och härligt att jag om några timmar sitter på ett flyg hem ♥ Hur mycket jag än älskar att vara här, så ska det bli så skönt att få krama om alla mina nära & kära!
 
Men först..... en 20 timmars resa har jag framför mig.
 
Kram på er ♥