fannyaupair.blogg.se

Starlights, midtown och Gavlestone Island

 
Helgen har varit helt underbar. I fredags så var vi några stycken hemma hos Isabella och umgicks ett tag innan vi åkte till Wild west och mötte upp alla andra. Dansade och umgicks. Det var himla roligt! Vi blev dock inte så långvariga där denna gången, utan  gick vidare till Starlights. Det är en electro-club, och det var så himla häftigt! Var mer som en konsert i Sverige. DJ:en stod uppe på scen med ett gigantiskt DJ-bord och det var ljusshow och alla dansade, magiskt!
 
Jag och Pia sov sedan hos Isabella, så vi tre åkte till 59 Diner på lördagen och åt lunch. Ett riktigt amerikanskt ställe och väldigt mysigt! Dom hade supergod mat, och största milkshaken jag sett! (Eller ja, alla är väl lika stora här i USA) men den var gigantisk! Vi tre delade på en milkshake, och vi fick då in en varsin som för mig var en vanlig milkshake i Sverige, mellanstor liksom. Hade mer tänkt mig att vi skulle få en liten kopp eller något liknande, eftersom vi skulle dela. Men här i USA snålar man inte på storlekarna ;)
Vi åkte iallfall sedan till en stor halloween butik och provade massor av utklädnader. Hittade dock ingen jag riktigt fastnade för, men letandet fortsätter! Ska bli såå himla kul med Halloween här i USA!
 
Lördag kväll kom Isabella hit och vi gick ut till några barer tillsammans med några amerikanska vänner. Vi hade det himla roligt! Avslutade kvällen (natten) med tacos och sedan bad i poolen!
Igår (söndag) åkte jag och Saleh till Gavleston Island och åt mexikansk mat, drack margaritas, badade i havet och bara njöt. Vädret var fantastiskt, massor av vågor så det blev många timmar i vattnet (som jag bara älskar!) Äntligen fick jag bada i havet! Kom till Houston igen vid 7-tiden och då åkte jag och Isabella och mötte upp några andra i Hermann park där det var en utomhus konsert. Vi satte oss på en filt, lyssnade på musiken och bara låg och kollade  upp mot stjärnorna, hel mysig kväll!
 
Här kommer bilder från helgen
Kram! ♥
 
 
 
 
 
Såhär stora var våra milkshakes... tänk er då om vi hade beställt in en varsin milkshake!
 
 
Våra amerikanska vänner
 
 
 
  
 
 
 
 
Springer i! Såå lycklig blev jag!
 
 
Millers outdoor theatre