fannyaupair.blogg.se

Buffalo Bayou running trail

Veckan bara flyger förbi här. 
Den här veckan har vi hittils hunnit med några playdates, baby break, skype med hela min familj och bara busat omkring. På kvällarna har jag varit på gymmet (äntligen!) Det var så otroligt saknat! Dock så sjukt jobbigt, så det går knappt att förstå. Visst förstod jag att jag skulle ha tappat lite, men inte såhär mycket. Löpningen var ju bara ett skämt, åh fy vilken hemsk kondis jag har just nu alltså. Dom 3 kilometer på löpbandet (som var uppvärmning på passet) var bedrövliga. Men snart, snart är jag över den tröskeln och tillbaka på banan igen. Så jag får bara bita ihop. Igår kväll mötte jag upp Isabella och Juliane på starbucks för kaffe och massa prat. 
Men träningsvärken är ett faktum, haha! Kan helt ärligt talat knappt gå. Undra om jag någonsin haft sån här hemsk värk någon gång? Lilltjejen bara skrattar åt mig, så det är ju roligt att man roar någon iallafall. 
 
 
 
 
 
 
Ikväll var det ren och skör lycka! Hittade till en park min värdmamma pratat om många gånger, att jag borde gå till. Solen var fortfarande framme vid 6-tiden och med 24 graders värme så ville jag inte gå in till gymmet. Så jag gick iväg till den här parken.. Varför i hela livet har jag aldrig varit där förut?! 
Åh, vilken fin park! Massor av fina parkbänkar, mysig miljö, flod som rinner igenom parken, stora pooler för hundar som dom kan bada i, volleyboll plan och mycket mycket mer. Jag som sagt sedan jag kom hit att jag saknar boulongern (park i Gävle), någonstans att springa. Jag har precis hittat min pärla! Endast 10 minuters promenad från där jag bor, fantastiskt! Snacka om att jag vart lycklig. Ännu lyckligare vart jag när jag tog mig igenom 10 kilometers intervaller också. En helt perfekt kväll.
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag packat det mesta, för imorgon gäller det - MIAMI ♥ 
Ska bli så otroligt underbart. Jobbar bara 3 timmar, sedan ska jag fixa lite inför resan och sedan åker vi! Ha en helt underbar helg, för det tänker jag verkligen ha. 
Kramar