fannyaupair.blogg.se

Thanksgiving

 
Vi hade ju thanksgiving här i USA igår. Det började med att vi satte oss i en bil och åkte till Austin, där lexis mormor bor. Så otroligt mysig stad! Träffade resten av släkten som jag ännu inte hade hunnit träffat, vi var väl runt 20 stycken. Det var massor av kalkon, annan mat, fotball på tv:n såklart och alla umgicks. Det var jätte roligt att få uppleva.
Man börjar hela tahnksgiving med att be en bön, för det man är tacksam för. Då säger Yolanda (moster) att hon är så tacksam för att hon har träffat mig, och att jag var där med dom. Så otroligt gulligt! :')
 

Efter middagen hade dom en målartävling. Alla hade målat en teckning som alla hade samma typ av motiv sedan fick vi andra som inte hade gjort det, rösta på den bästa. Kul!
Efter att vi var så mätta så att vi knappt ville resa oss upp, så åkte vi till hotellet och checkade in. Lilltjejen tog en nap och jag hängde på gymmet en timme. Otroligt skönt efter all mat!
När hon vaknat upp åkte vi till min värdmammas kompis på middag. (!?) Inte direkt hungrig såklart, men vi åt mer kalkon och en supergod efterrätt. Jag hade det super trevligt där.
Vid 10-tiden rörde vi oss tillbaka till hotellet för att sova.
 
 
Idag så har jag varit iväg på ett morgonpass på gymmet, super härligt! Sedan åkte vi allihop till IHOP och åt frukost. Sedan mötte vi upp en gammal klasskompis till min värdmamma och umgicks. Hela eftermiddagen har vi tillbringat vid hamilton pool. Det är en lagun, så otroligt fint var det där! Måste verkligen tillbaka när man får bada där.
Även om man hade fått nu, så hade jag vägrat.. såg nämligen en sjukt stor ORM i vattnet!
Men här är lite bilder från dagen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är vi på hotellet igen, ska kika någon film sedan är det läggdags.
Kram på er!